Alacant flexibilitza l’horari dels funcionaris municipals

0
1073

El regidor de Recursos Humans, José Ramón González, ha mantingut hui una reunió amb tots els representants sindicals per a abordar les mesures de flexibilitat laboral acordades per als funcionaris davant el tancament dels centres educatius o de majors a Alacant, per a fer front a la crisi del *Covid-19.

Des de l’àrea de Recursos Humans han establit una flexibilitat laboral per a poder conciliar familiarment, i que en cas de ser imprescindible i amb una prèvia acreditació de la situació, es permetrà la permanència del personal en el seu domicili tenint una consideració de “deure inexcusable”.

L’edil José Ramón González ha explicat que “la situació és dinàmica i canviant, i que es continuaren prenent quantes mesures siguen necessàries per a garantir el compliments dels acords aprovats pel Govern i per les autoritats sanitàries nacionals i autonòmiques enfront del *Covid-19”.

Així mateix, dins de l’acord aprovat hui per Recursos Humans s’estableix que en el cas que tots dos progenitors o responsables de majors dependents tinguen la condició de personal al servei de l’Ajuntament d’Alacant no podran gaudir d’aquestes mesures simultàniament.