Els bombers del SPEIS salven la vida a un home de 74 anys

0
914

La regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant informa que els bombers del Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis han salvat la vida hui a un home de 74 anys, que es trobava en parada cardiorespiratòria, degut la seua ràpida intervenció i a la utilització d’un dels desfibril·ladors.

Segons han explicat els bombers aquesta vesprada sobre les 20,30 hores, tres efectius del *SPEIS han observat quan eren a la porta del Parc de Jesús González Soria, com un vehicle baixava per l’avinguda de Jaume II fent unes maniobres estranyes.

Els bombers han intervingut ràpidament per a auxiliar al conductor parant el vehicle i observant que l’home es trobava en parada cardiorespiratòria.

Així mateix els bombers immediatament ho han tret del vehicle per a auxiliar-lo, i tombat per a iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar –RCP-, i posteriorment han aconseguit reanimar-lo amb el desfibril·lador salvant-li la vida.

El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha felicitat els tres bombers que amb “la seua ràpida intervenció i resposta eficaç han aconseguit salvar la vida d’una persona hui, utilitzant els desfibril·ladors que es van instal·lar als parcs per a tindre unes dependències *cardioprotegidas en les quals poder actuar amb rapidesa davant una emergència”.

A més informar que un Samu ha acudit al parc de Bombers, i atés a aquesta persona que ha sigut traslladada a un centre hospitalari.