L’alcaldesa de Castelló lamenta la suspensió de les festes de la Magdalena

0
1546

Marco lamenta que la ciutat no puga celebrar en aquets moments la seua setmana gran, però recorda que davant una emergència sanitària internacional ha de prevaldre l’interés general

L’Ajuntament de Castelló informa de l’ajornament de les festes de la Magdalena davant la instrucció del Ministeri de Sanitat que estableix la conveniència de no celebrar els actes festius en les dates previstes fins que la situació sanitària ho permeta.

“Es tracta d’una qüestió de salut pública i encara que ens dolga que la ciutat de Castelló no puga celebrar la seua setmana gran en aquests moments, ha de prevaldre l’interés general davant una emergència sanitària de caràcter internacional”, ha afirmat l’alcaldessa.

“Són decisions dures que vénen determinades per les administracions competents i que hem d’executar per responsabilitat”, assenyala Marco, qui recorda que “tots tenim en el nostre entorn a persones amb salut vulnerable i les institucions públiques tenen el deure de minimitzar riscos”.

D’aquesta manera, les festes de la Magdalena queden ajornades davant les directrius sanitàries. “La nostra voluntat és que es puguen reprendre quan hi haja plenes garanties que la seua celebració no afectarà la població”, ha detallat Marco. No obstant això, s’haurà d’estudiar una eventual nova convocatòria de festes en el si de la institució municipal i, en el seu cas, es comunicarà en el moment oportú.

L’alcaldessa convocarà demà una junta de portaveus extraordinària i una reunió amb representants del món de la festa per a donar compte de les mesures adoptades davant el coronavirus.