Cartell del SanSan Festival 2020

0
1488

Ja queda menys per a que comence el SanSan Festival 2020, que enguany es celebrarà els propers 9, 10 i 11 d’abril a la Ciutat de Festivals de Benicàssim. La cita, que l’any passat va a haver de ser suspesa per les condicions climatològiques, congregarà a una gran quantitat de grups del panorama indie nacional i internacional.

Encara no s’han establert els horaris ni els escenaris definitius però sí els grups que actuaran cada dia:

El dijous 9 obriran foc Arco, Badlands, Cala Vento, Chef’Special, Chucho, Delaporte, DJ PLAN B, Gimnástica, JFRAN DJ, Las Chillers, LEY DJ & MR. K! (FRENCH FRIES), Lígula, Miss Caffeina, Mondo Insonoro Djs, Mujeres, Mucho, NINHODELOSRECAOS, Sidecars i Zea Mays.

El divendres 10 serà el torn de AKKAN, Blanco Palamera, Bombay Bicycle Club, Carolina Durante, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, DJ SOAK, Dorian, El Kanka, Glitch Gyals, HAL9000, La Bien Querida, Locoplaya, Los Estanques, Los Punsetes, Los Vinagres, Meritxell Neddermann, Monterrosa, MONKA, PIONAL, Uniforms i Xoel López.

El final de festa, el dissabte 11, vindrà de la mà de 2MANYDJS, AWWZ, Betacam, La Casa Azul, La Plata, La Sonrisa de Julia, Leiva, Molina Molina, Mr. Kilombo, Novedades Carminha, Rayden, Rizha, ROCÍO SAÍZ DJ, Rusos Blancos, Rocket Dj, The Crab Apples, Tórtel, Varry Brava i Zahara.