El Medusa Sun Beach Festival ficarà noves entrades a la venda el diumenge 19 de gener

0
1298

Superada una sisena edició històrica, que va reunir res menys que a 315.000 assistents durant els cinc dies de festival, el Medusa tornarà a la càrrega amb un nou lliurament en 2020, que se celebrarà entre els dies 5 i 10 d’agost. A més enguany el festival comptarà amb una nova producció basada en el màgia del circ, plena de fantasia i criatures salvatges, anomenada ‘*Circus *Of *Madness’.

La màgia del circ et brinda l’increïble xou de Martin *Garrix, la llegenda del techno Carl Cox, Steve Aoki, el déu del tràngol Paul van Dyk, Headhunterz, Nina Kraviz, Timmy Trumpet, Loco Dice, el reggaetón, rap i trap del porto-riqueny Anuel AA, Dj Anime, Korsakoff, Omar Montes, Mandy, Oscar Mulero, Wade, Orjan Nilsen, Deadly Guns, Mc Tha Watcher i DBSTF (D-Block & S-et-Fan). També estarà Q-danse presentant a Ran-D, Sub Zero Project i Villain per a liderar la seua Take Over en la seua nova i única posada en escena a Espanya.

El festival de Cullera és ja tota una referència en el panorama festivalero nacional, situant-se com una de les cites més importants i multitudinàries del circuit gràcies als seus cartells plens d’estreles de la música electrònica i a les seues cuidades posades en escena.

Després d’un històric *sold out del primer contingent d’abonaments del festival, l’organització posarà una nova remesa a la venda el diumenge 19 de gener. També anirà revelant més detalls del Medusa 2020 en dates pròximes.