Alacant extrema les precaucions davant la crisi del coronavirus

0
985

L’alcalde d’Alacant, Luis *Barcala, juntament amb el regidor de Recursos Humans, José Ramón González, han reunit hui a l’Ajuntament al Comité de Seguretat i Salut per a abordar les mesures de prevenció aprovades per les autoritats sanitàries nacionals i autonòmiques enfront del *Covid-19.

Entre les mesures i instruccions acordades en el Comité de Seguretat i Salut municipal i que afecten fonamentalment l’Ajuntament i als serveis que presten es troben:

1.- Informació centralitzada. La coordinació és fonamental, i per això s’ha establit un llit únic de consultes i informació a l’Ajuntament que és el Servei de Prevenció de Riscos Laborals de l’Ajuntament, al qual s’han de dirigir els funcionaris a través sempre de les seues Prefectures de Servei per a realitzar les consultes o solucionar els dubtes.

2.- Atenció al Público. S’ha acordat que tots els serveis d’atenció al públic es facen amb Cita Prèvia, i dins d’uns paràmetres adequats, establint un accés limitat de l’aforament, i sempre garantint les distàncies entre l’usuari i el funcionari. S’instal·laran bandes adhesives per a fitar la distància entre el personal i els usuaris.