Aiudo donarà servei gratuït per a lluitar contra el Cobit-19 a Valencia

0
1437

La “startup de selecció de cura de majors a domicili” Aiudo, pionera en la digitalització del sector, ha decidit posar tots els mitjans al seu abast per a combatre l’efecte que el Covid 19 està causant en les economies més vulnerables.
L’empresa presta serveis d’intermediació i gestió de cuidadors en tota Espanya, però ha decidit no tarifar a les famílies que no puguen permetre-li-ho a Madrid, València i Sevilla, localitats especialment colpejades pel Coronavirus.
“Tindre un cuidador a casa és una despesa molt important” assegura Daniel Ibiza, treballador social i CEO de Aiudo. “Moltes famílies, malgrat necessitar-ho, no li ho poden permetre i depenen íntegrament de les ajudes estatals, que en molts casos no són suficients”
Ibiza ha assegurat que la iniciativa afectarà durament el seu compte de resultats ja que aquestes tres localitats són el seu principal mercat, però recorda que com a empresa d’impacte social, “és la nostra responsabilitat prendre la davantera i protegir als nostres majors a qualsevol preu”.
Per a beneficiar-se de la iniciativa, els interessats hauran de sol·licitar l’assistència a través de la web de la companyia www.aiudo.es i adjuntar la documentació requerida.
Contacte amb la Conselleria de Sanitat
Així mateix, des de Aiudo preveuen iniciar durant els pròxims dies una ronda de contactes amb la Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat Valenciana per a coordinar mecanismes en els processos de selecció dels cuidadors que asseguren el benestar dels més vulnerables.

Per a sol·licitar més informació contactar amb:
Enrique Enguix: 692215617 eenguix@aiudo.es
www.aiudo.es