Joan Ribó se reuneix amb les Falleres Majors

0
862

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, s’ha reunit este matí amb les Falleres Majors de València de 2020, Consuelo Llobell i Carla García, i les seues corts d’honor. Ribó ha “agraït” el paper adoptat per les màximes representants de les Falles en relació a la crisi amb el coronavirus, al mateix temps que els ha emplaçat a “treballar des de ja mateix per tindre en juliol unes Falles dignes i excel·lents. Açò és només un parèntesi excepcional, que passarà. El moviment faller és fort i resilient. Continuarem avant”.

“Treballarem tots i totes en la mateixa direcció per a minimitzar els problemes ocasionats a les Falles pel coronaviurs, i per suposat per a tractar d’evitar la seua expansió des d’un punt de vista mèdic i epidemiològic, i per a minimitzar les conseqüències d’esta pandèmia en l’àmbit econòmic, que a mi personalment em preocupa cada vegada més”, per l’afecció que implica en el mercat laboral. Joan Ribó s’ha dirigit a les Falleres Majors de València 2020, Consuelo Llobell i Carla García, i a les seues Corts d’Honor, per a agrair-los “el treball de pedagogia i d’espenta que heu fet estos dies; sé que és dur, i que teníeu tota la il·lusió del món. Al juliol tornarem”.

Per la seua part, el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha volgut reiterar que es prepararan unes Falles “d’acord amb la nova data” i “esperem que la situació al voltant del COVID-19 es controle quan abans millor”. Així mateix, Galiana ha afirmat que “els fallers estem fets d’una altra pasta. Segur que tots farem perquè en juliol tinguem les millors falles de la nostra vida”.

Les Falleres Majors de València 2020 i les seues Corts d’Honor, han pogut plantejar les seues apreciacions i suggeriments davant de la situació, i parlar-ho tant amb l’alcalde, com amb el regidor.