L’Ajuntament dona 1.850 euros a ‘Payasospital’ de la recaptació de les barres solidàries

0
586

La regidora de Comerç i Hostaleria de l’Ajuntament d’Alacant, Lídia López, ha fet lliurament de la recol·lecta obtinguda en les barres solidàries que es van instal·lar en la plaça amb motiu de la celebració de Cap d’any 2019, en un acte celebrat en el Saló Blau, al qual han acudit membres de la corporació municipal, representants de ‘Payasospital’ i de l’Associació de Locals de Restauració i d’Oci d’Alacant -ALROA- .

El xec per valor de 1.850 euros ha sigut entregat a l’associació ‘Payasospital’ per a contribuir a finançar les visites dels artistes de l’associació als menors alacantins ingressats a l’Hospital General d’Alacant i l’Hospital de Sant Joan.

L’edil Lidia López ha pres la paraula per a posar en valor el treball social que realitza l’organització, ja que contribueixen “a millorar la qualitat de vida dels xiquets, les seues famílies i el personal que els atén, ajudant-los a suportar millor les estades hospitalàries a través de l’humor i el riure”, al mateix temps que ha agraït la solidaritat del sector de l’Hostaleria d’Alacant.

L’experiència de les ‘Barres Solidàries’ es realitza des de fa set anys per Carnestoltes i els beneficis recaptats es destinen a entitats sense ànim de lucre significatives de la ciutat d’Alacant. Per això, observant l’èxit d’aquest treball, es va decidir instal·lar per primera vegada les barres solidàries en la Plaça de l’Ajuntament la passada Nit de cap d’any. L’Associació de Locals de Restauració i d’Oci d’Alacant (*ALROA) va gestionar, a través d’un concurs, la festa amb la finalitat de donar el 90% dels beneficis a l’ONG i el 10% a campanyes d’oci responsable.

En 2020 *Payasospital té previst augmentar un 24% les seues atencions a la província. Entre els tres hospitals de la província d’Alacant, Payasospital preveu intervindre un total de 218 dies i visitar aproximadament a 6.150 menors. Així mateix, l’objectiu de Payasospital per a 2020 és mantindre, almenys un dia a la setmana i durant tot l’any, el ‘programa quiròfan’ a l’Hospital General d’Alacant.