Talls de carrers a Alacant per obres de mantinemt

0
526

La Regidoria de Trànsit de l’Ajuntament d’Alacant informa que s’ocuparà el carril amb cort de vorera del carrer Alcalde Suarez Plans, en el tram entre Doctor Ferrán i Elda, en el seu marge nord, amb motiu de la segona fase de les obres d’adaptació de les interseccions per a millorar la mobilitat per als vianants dins de l’actuació *Edusi de les Cigarreras.

Les obres tenen una duració fins al 20 de gener, i s’habilitaran itineraris per als vianants assegurances, accessibles i protegits, perquè els residents i comerços tinguen l’accés garantit mitjançant passarel·les provisionals.

Així mateix els vianants procedents de la vorera imparella d’Alcalde Suárez Llanos, hauran d’envoltar la poma cap als nombres imparells de Dr Ferran, tornant així per Suarez Plans.

Desviament de les Línies 06, 09 i 10 del TAM.
Des de la regidoria de Transports assenyalen que aquestes obres obliguen a realitzar el desviament de les Línies 06, 09 i 10 del TAM en sentit cap als barris de manera que des de la pròpia intersecció dels carrers Adolfo Blanch amb Sant Carles, els autobusos seguiran per aquest carrer cap a l’Avinguda de Xixona, Jaime Segarra i Pare Esplá, on les línies recuperarien els seus trajectes habituals.

A més es procedirà al trasllat provisional de la parada, mentre duren les obres, d’Adolfo Blanch amb Sant Carles, i anul·lar la parada de la Plaça de Pio XII, per a traslladar-la amb el pal parada en la intersecció de Jaime Segarra amb Pius XII