Milers de xiquets i famílies es donen cita en la Plaça de l’Ajuntament d’Alacant per al Cap d’any infantil

0
621

Milers de xiquetes i xiquets amb les seues famílies s’han donat cita aquest migdia en la Plaça de l’Ajuntament d’Alacant per a celebrar el cap d’any i l’inici de 2020 amb un Cotillón Infantil, organitzat per la Regidoria d’Educació que dirigeix Julia Llopis, en les quals els més xicotets d’Alacant han pogut celebrar de forma anticipada el canvi d’any amb menjant gominoles al so de les 12 campanadas. Després dels quarts, tots els assistents en una plaça plena a vessar han degustat aquests dolços per a acomiadar l’any. En total, s’han repartit 3.000 bosses de cotillón. En arribar el migdia, coincidint amb les *Campanadas a la torre principal de la Casa Consistorial, s’ha celebrat la Nit de cap d’any d’una manera anticipada. La música d’ambient ha continuat fins a les 13 hores.

L’alcalde Luis Barcala i la vicealcaldessa Mª Carmen Sánchez, juntament amb regidors de la Corporació Municipal, han participat també de la celebració, que ha estat presidida per la Bellea del Foc Infantil, Noelia Vinal, i la seua cort d’honor. Noelia ha manifestat els seus millors desitjos per a tots els xiquets alacantins en aquest any que comença.