La Diputació redissenya la imatge de València Turisme i consolida la idea de col·laboració institucional

0
536

La Diputació de València ha presentat este divendres la nova imatge de València Turisme, un treball del dissenyador valencià Pepe Gimeno que aporta versatilitat a la marca per a adaptar-se a qualsevol suport i consolida l’aposta del Patronat Provincial per un turisme sostenible basat en la col·laboració amb la resta d’institucions.

En paraules del creador d’esta nova imatge, Pepe Gimeno, “el concepte fonamental d’este logo és que es parla amb els logos de la Generalitat i l’Ajuntament, manté el concepte territorial amb el mig arc que representa la província, un ens intermedi entre la ciutat i la Comunitat, i incorpora una àmplia gamma de colors i formats per a donar resposta a suports com el 3D, les xarxes o els estampats virtuals”.

Gimeno ha sigut seleccionat per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat d’entre els 29 projectes presentats per empreses del sector, al qual la Diputació ha volgut obrir les portes en este procés per a renovar la imatge de la seua marca turística. Explica el diputat de Turisme, Jordi Mayor, que la intenció era “harmonitzar la nostra marca amb les de la resta d’institucions, generant sinergies i un relat ple de personalitat, de la mà d’un col·lectiu que convertirà València en capital mundial del disseny”.

En la presentació oficial de la nova imatge de València Turisme han participat també el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el president de la Diputació, Toni Gaspar, qui ha destacat la implicació dels dissenyadors valencians en este redisseny que “obri un nou temps per a posar en marxa la manera d’entendre el turisme que hem desenvolupat en els últims 4 anys, i que se sustenta en el treball en equip de totes les institucions per a oferir productes turístics conjunts, potents i sostenibles”.

Per a Gaspar, “la col·laboració institucional és necessària en qualsevol àmbit de gestió, i la seua importància es demostra molt especialment en sectors tan transversals com el turisme”. El president de la corporació provincial ha tancat així un acte al qual han assistit les diputades Pilar Sarrión, Mentxu Balaguer i Rocío Gil, i el vicepresident Carlos Fernández Bielsa.

Estrena en Fitur

Del procés de creació de la imatge ha parlat igualment el director del Patronat Provincial de Turisme, Evarist Caselles, que ha posat en valor el treball de les 29 empreses participants. “Qualsevol d’elles podria haver sigut seleccionada, però finalment ha sigut l’associació la que ha triat el disseny que millor s’adapta a les nostres necessitats, partint de la col·laboració institucional i de la claredat i versatilitat que ens permeta continuar creixent en tots els àmbits, tant en destinacions com al mig natural o gastronomia”.

Una vegada presentada oficialment, la imatge de Pepe Gimeno per a València Turisme podrà veure’s ja en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que tindrà lloc en Ifema entre el 22 i el 26 de gener. Com és habitual, la Diputació celebrarà el dia de la provincia a Fitur el dimecres 22, en la jornada d’obertura d’un certamen que en la seua última edició va superar els 250.000 participants.