La Diputació presentarà en Fitur als quatre nous guardonats de Lletres del Mediterrani

0
735

La Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) tornarà a ser un any més l’escenari per a donar a conéixer als quatre nous guardonats del certamen literari Lletres del Mediterrani, un esdeveniment que va nàixer en 2016 i que compleix el seu cinqué any.
El president de la Diputació, José Martí, i la diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, seran els encarregats de presentar els noms dels escriptors i escriptores que se sumaran a l’elenc de premiats d’aquest certamen, que amb els de 2020 ja sumaran un total de 20 novel·les ambientades a la província de Castelló.
La presentació tindrà lloc el dimecres 22 de gener en l’estand del Patronat Provincial de Turisme a les 13.00 hores, tot això dins del programa preparat per la Diputació de Castelló per a donar a conéixer la seua oferta turística. I és que Lletres del Mediterrani ve acompanyat per l’edició d’una sèrie de fullets que recullen les rutes literàries que han donat contingut a cadascun dels llibres guardonats, situats en escenaris de la província.

Els quatre nous guardonats, que es coneixerà aquest dimecres, s’uniran als de les quatre edicions anteriors: Juan Bolea, Dolores García Ruiz, José Luis Rodríguez del Corral, Alejandro Martínez Gallo, Megan Maxwell, León Arsenal, Juli Cèsar Cano, Rosa Ribas, Lola P. Nieva, Espido Freire, Pere Cervantes, Paz Castelló, Anna Casanovas, Fernando Martínez Laínez, *Marin Ledun i Marta Robles.

Les trames d’aquestes novel·les han transcorregut a Castelló, les platges de Benicàssim, el Desert de les Palmes, Oropesa, Peníscola, el Penyagolosa, Almassora, Culla i molts altres llocs de la província de Castelló, projectant la imatge de la província en tota Espanya, Amèrica Llatina i països europeus com Grècia o França.