José Martí promou l’associacionisme veïnal per l’avanç social de la província

0
704

El president de la Diputació, José Martí, i la Federació Coordinadora d’Entitats Ciutadanes de Castelló han tractat la necessitat de promoure l’associacionisme veïnal com a peça clau per al desenvolupament social de la província. Ho han fet en una reunió informal que ha comptat amb la participació, a banda del propi Martí, del president de la Federació, Francisco Cabañero, i el seu vicepresident, Pedro Bermúdez, en la que s’han donat a conéixer com a organisme i han presentat la seua oferta anual d’activitats. Entre elles, Cabañero ha destacat les campanyes de conscienciació i conscienciació sobre reciclatge o les formacions per a fomentar l’ús de la signatura electrònica.

Martí s’ha mostrat molt interessat pel paper de la Federació, a qui els ha felicitat pel seu treball en pro de la societat castellonenca, i els ha emplaçat a mantindre el contacte per a treballar conjuntament en la promoció de la participació ciutadana, sobretot en els pobles de l’interior, on el moviment veïnal és pràcticament inexistent.