El temporal del cap de setmana deixa neu en els pobles de l’interior de Castelló

0
539

El cap de setmana ha portat una gran quantitat de neu a l’interior de Castelló, deixant diversos pobles incomunicats, amb les carreteres impracticables en diversos punts de la província. Les comarques dels Ports, L’Alcalatén, Alt Maestrat, Alt Millars i Alt Palància han sigut les més afectades.
La N232 al pas dels quilòmetres 40 a 62 està impracticable sense l’ús de cadenes i es demana precaució al circular per la carretera A23 en el límit de la província de Castelló i Terol. Altres tres carreteres de la xarxa secundària romanen tancades al trànsit:, la CV111 a Vallibona, la CV-121 a Olocau del Rei i la CV126 de Castellfort a Vilafranca.
També es necessiten cadenes en la CV125 de Morella a Cinctorres, en la CV 12 d’Ares a Morella o la CV166 de Culla a Benassal.
La Diputació de Castelló ha preparat un desplegament d’efectius consistents en 200 efectius amb 18 màquines *quitanieve, 8 vehicles saler i 30 vehicles auxiliars, que han sigut utilitzats per a buidar carreteres i garantir la seguretat dels conductors.
Hui dilluns s’han cancel·lat les classes dels instituts de Benassal, Castellfort, Montanejos, Morella (en aquest cas sol de l’alumnat de transport), Viver o a Vilafranca.
S’espera que el temporal es reduïsca durant el dia de hui i encara que estarà present fins al dilluns, la intensitat siga menor fins a la seua desaparició.