El CD Castelló aconsegueix els 14.000 abonats en Segona B

0
603

El conjunt ‘orellut’ ha arribat a la històrica xifra de 14.000 abonats, un número que mai abans havia aconseguit l’entitat albinegra, ni tan sols quan va militar en Primera Divisió.

L’abonament número 14.000 ho ha rebut el president del Club, Vicente Montesinos, de mans d’Álvaro Amores, gerent de Giuliani’s Grup Gastronòmic, patrocinador oficial de la campanya d’abonaments del CD Castelló. “Giuliani’s ha volgut adquirir aquest abonament tan especial i donar-li’l a Vicente Montesinos com a reconeixement a tot el que ha fet per aquest Club des que va arribar”, diu Amores. Sens dubte, un abonament històric, digne de les vitrines del Club i de la història del futbol espanyol ja que es tracta d’una xifra insòlita en aquesta categoria. “Vull agrair a la nostra afició el seu suport. Són de Primera i entre tots aconseguirem l’objectiu de portar al club al lloc que es mereix” diu el president Vicente Montesinos.

Cal recordar que quan Montesinos va accedir a la presidència el Club, el CD Castelló tenia tan sols 850 abonats, militava en Tercera Divisió i estava abocat a la desaparició.

Vicente Montesinos va arribar a l’entitat albinegra al capdavant de Capital *Albinegro al juny de 2017, amb l’objectiu d’estabilitzar i sanejar l’entitat i retornar a l’equip *albinegro al futbol professional abans del Centenari en 2022. Aqueixa mateixa temporada, es va aconseguir l’anhelat ascens a Segona B després de set anys en Tercera Divisió. Després del seu reentrada en el Club el mes de juny passat, en l’actualitat el CD Castelló és segon en la lliga i lluita per disputar el play off a Segona Divisió.

Fa tan sols tres setmanes que es va presentar la campanya d’abonaments de mitja temporada, sota el lema ‘La vida en blanc i negre té molt color’, i gràcies al suport incondicional de tots els ‘orelluts’, el club albinegro ha aconseguit una cosa històrica i molt especial en una temporada veritablement il·lusionant per a tota la família albinegra.

Després d’aconseguir els 14.000 abonats, el CD Castelló ha decidit no vendre més abonaments per qüestions d’aforament, ja que *Castalia té poc més de 15.000 localitats. “Ara establirem una llista d’espera per a tots aquells afeccionats que volen ser abonats i desgraciadament no poden, tinguen l’oportunitat l’any que ve d’optar a una passada si hi ha alguna baixa” avança el Director de l’Àrea de Negoci del Club Pepe Mascarell.