José Martí intervé en la clausura de Qualicer 2020

0
567

El president de la Diputació, José Martí, ha intervingut hui en la clausura de Qualicer 2020, on ha felicitat l’organització per la qualitat de les ponències i el prestigi dels ponents que les han defensats perquè en la seua opinió, “aquest Congrés Mundial de la Qualitat del Taulell i el Paviment Ceràmic contribueix de manera molt important al fet que la principal indústria de Castelló mantinga les seues posicions internacionals de lideratge i avantguarda”. Segons ha dit, “és una eina molt eficaç”.

Martí ha alabado “la constante voluntad de avanzar de esta industria i la seua vocació per la innovació i per afrontar en les millors condicions possibles assumptes com la globalització del sector, la gestió del color, la utilització de nous productes o el trànsit cap a la indústria 4.0”.

El president ha finalitzat dient que “només em queda reconéixer que ens trobem en un fòrum en un sector industrial ple de talent”.