La Diputació i el Col·legi d’Advocats busquen solucions per a la falta de personal jurídic a l’interior

0
536

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el degà dels Col·legi d’Advocats de Castelló, Manuel Mata, s’han marcat com a objectiu cercar una solució a la problemàtica de la falta de personal jurídic en els municipis d’interior. En una reunió mantinguda en el Palau Provincial, els dos representants han coincidit que aquest fet “posa en desavantatge els municipis amb pocs recursos i que cada dia, com tots, han de fer front a més i més burocràcia i a litigis de tot tipus”, ha assegurat Martí. Per tal de posar-hi remei, Mata ha posat a disposició de la institució provincial el “coneixement i l’experiència” del personal del Col•legi d’Advocats perquè puguen assessorar aquells municipis xicotets que ho requerisquen, fet que s’hauria de concretar en un conveni al que la Diputació s’ha compromés a estudiar.