Adrián Lapeña, nou jugador del CD Castellón

0
517

El CD Castelló comunica que ha arribat a un acord amb el jugador Adrián Lapeña per a incorporar-se al primer equip albinegre durant la pròxima temporada i mitja.
Adrián Lapeña Ruiz (Logronyo, 16 d’abril de 1996) és un jove defensa central format en la pedrera de la Reial Societat i que va militar en el filial donostiarra quatre temporades, entre 2015 i 2019, on va coincidir amb Joseba Muguruza i Kako, últim fitxatge *albinegro. «Adrián és un central ràpid, molt intel·ligent, amb bona eixida de pilota i domini amb les dues cames, jove, amb moltes ganes i que transmet seguretat» comenta ‘Mugu’ sobre el nouvingut a Castalia.
Les seues principals qualitats tècniques com a defensa central és que és molt expeditiu, solvent en l’eixida de pilota, capaç de filtrar passes per dins eliminant línies de pressió o realitzar canvis d’orientació en llarg. Aplica molt sentit a nivell tàctic, i això li permet actuar en qualsevol dels dos perfils del centre de la defensa o fins i tot com a pivot defensiu, sense ser la seua demarcació predilecta.
A l’estiu de 2019, Lapeña va fitxar pel Kas Eupen de la Jupiler League, la primera divisió de Bèlgica, equip en el qual ha disputat diversos partits al llarg de la primera volta.