Virginia Martí destaca el potencial de Vinaròs com a destinació turística de qualitat

0
606

La diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, ha visitat hui Vinaròs per a interessar-se pels projectes turístics de l’ajuntament de la localitat. Allí, de la mà de l’alcalde, Guillem Alsina, i del regidor responsable de l’àrea turística, Marc Albella, la diputada ha pogut conéixer de primera mà alguns del seu projectes més singulars de la localitat.

Virginia Martí ha visitat la platja del Fortí integrada en el projecte platges intel·ligents que s’emmarca en l’estratègia Destinació Turística Intel·ligent (DTI) de Vinaròs. Sobre aquest tema, ha assegurat que “aquest tipus d’iniciatives són claus per a millorar les destinacions de la província i, com no podria ser d’una altra manera, la Diputació estarà al costat d’ells desenvolupant un pla director i impulsant noves ajudes per a aquestes destinacions pioneres”.

Així mateix, Martí ha destacat la importància del futur centre de recepció de visitants de Vinaròs. Es tracta d’un ambiciós projecte que sorgeix del Pla Estratègic i de Màrqueting Turístic de Vinaròs, que oferirà al visitant un espai d’informació i inspiració per a descobrir el municipi i els seus recursos.

La diputada de Turisme també ha pogut visitar alguns dels recursos de la capital del Baix Maestrat que han sigut recentment posat en valor per part del consistori i que han comptat amb el suport tant de la Generalitat Valenciana com de la Diputació de Castelló. La visita ha conclòs amb una reunió de treball en la qual s’han abordat possibles projectes entre les dues institucions.