La Diputació presenta el seu manual de qualitat per a impulsar la província de Castelló com a destinació cicloturista

0
601

La diputada de Turisme, Virginia Martí, ha presentat el manual de qualitat per a impulsar a la província de Castelló com a destinació cicloturista, una acció que s’emmarca dins de l’estratègia de la província de Castelló com a producte turístic. El manual recull els criteris de qualitat que han de complir les empreses i els serveis turístics que desitgen formar part d’aquest club de producte que està cridat a impulsar el cicloturisme a les comarques de Castelló.

Els segments que inclou són carretera, MTB, en ruta, cicloturisme, públic familiar i bicicleta de mà. Entre els destinataris es troben allotjaments, restaurants, botigues, tallers, guies i serveis de suport, transfer, entitats públiques, oficines de turisme, centres de visita (CIT) i proves cicloturistas.

Segons Virginia Martí, és una guia “molt important” perquè “el cicloturisme contribuirà al fet que la província genere nous fluxos turístics entre la costa i l’interior, que han d’ajudar-nos a diversificar i desestacionalitzar el turisme a la província”.

Els pròxims objectius són estimular l’adhesió del sector i els municipis al projecte, desenvolupar auditories d’accés, la creació d’un microsite per a la promoció online, l’impuls de la comercialització i la paquetització d’experiències i la implementació d’un pla de promoció i posicionament cicloturístico de la província.