L’ajuntament de València afronta la remodelació del Parc de Santa Maria Macaela/Joan Llorenç

0
8

Les obres, incloses en els pressupostos participatius, consisteixen en la renovació i ampliació de la zona de jocs. El jardí compta amb una superfície aproximada de 1.680 metres quadrats. L’actuació té un termini d’execució de 42 dies.

L’Ajuntament de València ha començat les obres de remodelació del parc ubicat entre els carrers Santa María Micaela, Juan Llorenç i Literat Gabriel Miró al barri de La Petxina. Es tracta d’un espai enjardinat que ocupa una superficie de 1.680 metres quadrats aproximadament. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha destacat que «és reivindicació històrica de les entitats socials i del veïnat de la zona perquè és un jardí molt utilitzat que s’ha arribat a convertir en un centre neuràlgic per a la vida del barri». El projecte compta amb el vist-i-plau de l’Associació de Veïns i Veïnes d’Abastos, una de entitats impulsores amb els quals es va reunir el vicealcalde abans d’iniciar les obres.

Esta actuació, que respon a una demanda ciutadana inclosa en els pressupostos participatius, consisteix en la renovació i la ampliació de la zona de jocs actual. S’estan substituint els jocs existents per nous afavorint l’inclusió i l’accessibilitat. Esta zona de jocs es veurà ampliada amb una superfície de 125 metres quadrats. L’Ajuntament invertirà 48.391 euros en l’adequació d’este parc. El termini d’execucicó de les obres és de 42 dies.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha valorat la col·laboració entre el veïnat i l’Ajuntament «per millorar els espais públics de la ciutat i gaudir de zones verdes i de jocs de qualitat».