Dia Internacional de la Paella

0
1578
Dia Internacional de la Paella

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, va acudir abans-d’ahir 21 de març al Congrés dels Diputats, on ha estat presentada la pel·lícula Paella Today. La presentació s’ha sumat a l’expedició del Concurs Internacional de Paelles de Sueca, que visita cada any la cambra baixa.

L’Ajuntament de València, a través de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Turisme, ha impulsat la internacionalització del plat valencià més conegut, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Paella. La iniciativa ha comptat amb l’aval inicial i la col·laboració de Wikipaella, i la participació de la Federació d’Hostaleria, a la que se n’aniran sumant representants de diferents organitzacions vinculades a l’àmbit gastronòmic.

Sandra Gómez ha recalcat que “des de Turisme València es posarà en marxa una comissió de treball perquè aquest plat tan icònic de la ciutat siga reconegut mundialment”.  “València té una oportunitat única per a situar València en el mapa gastronòmic internacional: la paella, un dels plats més coneguts de l’àmbit internacional”, ha destacat la regidora.