Confisquen a l’aeroport de València 7.140 paquets de tabac ocults en les maletes de cinc passatgers

0
964
Aeroport València

La Guàrdia Civil va confiscar ahir a l’Aeroport de València de prop de 7.140 paquets de tabac ocults que 5 persones procedents d’un vol procedent de Luanda (Angola) via Lisboa (Portugal) portaven amagades dins del seu equipatge.

Segons explica la Guàrdia Civil en un comunicat, dins dels controls establerts per evitar la comissió d’infraccions de contraban, este dimarts es van realitzar inspeccions a les maletes de cinc passatgers procedents de Luanda via Lisboa amb destinació València i es van trobar en el seu equipatge multitud de paquets de tabac.

Els passatgers, de nacionalitat angolesa, havien amagat 7.138 paquets al seu equipatge, interceptats pel Destacament Fiscal de l’Aeroport de València.

Per estos fets es va procedir a denunciar a estes persones, tres dones i dos homes d’edats compreses ens 23 i 46 anys d’edat i de nacionalitat angolesa, com a suposades autores d’una infracció a la Llei de Contraban.

Estes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establerts de forma permanent i d’esta manera poder eradicar el trànsit de contraban i substàncies estupefaents al Port i Aeroport de València.