València acull la Copa del Rei i de la Reina d’Hoquei

0
442

El poliesportiu Verge del Carme de Beteró acull este cap de semana el torneig nacional de la Copa del Rei i de la Reina d’Hoquei. La regidora d’Esports, Maite Girau, ha presentat hui la cita esportiva, que se celebra per primera vegada a la ciutat de València, i que constitueïx, “a més d’un esdeveniment esportiu de projecció nacional, una iniciativa que oferix un retorn econòmic directe a la ciutat”.

Este matí s’ha presentat el torneig nacional que se celebrarà entre els dies 9 a l’11 de març a les instal·lacions del Poliesportiu Verge del Carme-Beteró. València serà, per primera vegada, la seu d’este torneig que comptarà amb un camp neutral sense cap equip amfitrió. La nova edició de les respectives copes reunirà als huit millors classificats de la màxima categoria masculina i femenina després de la finalització de la primera volta.

A més de la regidora d’Esports, Maite Girau, la presentació ha comptat amb la presència de la diputada provincial de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, el president de la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana, Jesús Gràcia, i la responsable de Relacions Institucionals d’Iberdrola a la Comunitat Valenciana, Encarna García-Ludeña.

La regidora Maite Girau ha posat en valor la celebració del torneig, i ha destacat que “la competició es desenvoluparà en una instal·lació municipal on els millors equips d’Espanya oferiran un gran espectacle, i a la qual també pot accedir qualsevol dia i en qualsevol  moment els ciutadans i ciutadanes de València per a practicar hoquei”. Així mateix, la regidora ha convitat les i els visitants que rebrà la competició a què disfruten de la ciutat “en unes dades en què ja estem donant la benvinguda a un moment tan important i festiu per a València com són les Falles”.

La Copa del Rei i de la Reina Iberdrola 2018 arrancarà divendres que ve, dia 9 de març. De manera paral·lela a la competició nacional, la FHCV té preparat un esdeveniment esportiu en què els diferents equips es disputaran nombrosos tornejos i per al qual s’han preparat diverses activitats d’oci.

En la categoria masculina, el Club de Camp, el RC Polo, el Club Egara, el Júnior FC, l’Atlètic Terrassa, el FC Barcelona, el CD Terrassa i l’Atlètic Sant Sebastià se citaran a València a la recerca del títol. Els 8 millors equips de la lliga Iberdrola seran Club de Camp, RC Polo, SPV-Complutense, Júnior FC, CD Terrassa, Club Egara, Atlètic Terrassa i Reial Societat. Tots ells alçaran el teló de la competició divendres que ve 9 amb la celebració dels quarts de final.

A més de les competicions que es disputaran al llarg del cap de setmana, el públic disposarà d’un gran ventall d’activitats relacionades amb l’oci esportiu. Entre elles, un torneig d’E-Sports que oferirà 16 PS4 per a poder disfrutar de jocs com el FIFA 2018, 4 Copkits, Encordellar Hero, Just Danse, Rocket League i NBA 2k8; i hi haurà una enorme una pantalla de 6×6 m de streaming per a l’emissió en directe els partits d’hoquei.

S’habilitarà també una Fun-Zone amb jocs i activitats per a xiquets, que inclourà un camp de mini-hockey i activitats de realitat virtual. A més, divendres i dissabte a la nit, el camp d’hoquei de Tarongers s’omplirà de música de concerts.

FER UN COMENTARI

Introdueix el comentari
Nom