Augmenta els seguidors a Instagram

0
1117
Tecnologia

La xarxa social Instagram s’ha convertit en el gran repte de molts usuaris que no aconsegueixen augmentar el nombre de seguidors en els seus comptes.

Si a Facebook n’hi havia prou amb enviar sol·licituds d’amistat a tort i a dret, a Twitter podies augmentar la teua llista i que els teus seguits es convertiren en seguidors.

Esta última fórmula, que també podria haver-se aplicat a Instagram, no ha funcionat. Potser un dels motius és que la informació de Twitter és més breu i esporàdica, es perd més fàcilment en el timeline, mentre que a Instagram, convertir als teus seguits en seguidors suposa tindre les seues actualitzacions, que en principi no t’interessen, per més temps en el teu timeline.

Segur que actualment ja coneixes esta xarxa social però no saps com aprofitar el seu potencial. El primer que has de fer és conèixer-la més en profunditat.

QUÈ ÉS INSTAGRAM?

Instagram és una aplicació de fotografia que compta en 2018 amb més 500 milions d’usuaris actius i més de 1000 descàrregues en Android i iOS.

Ocupa la posició número 5 en el top d’aplicacions gratuïtes en l’App Store.

Es caracteritza per la immediatesa (en la publicació de les imatges) i la creativitat de les fotografies (a través dels filtres). De fet, el nom de l’aplicació sorgeix de la unió de les paraules “instant” (instantani) i “Telegram” (telegrama, missatge que es comparteix)

CLAUS DE L´ÈXIT:

Senzillesa i facilitat d’ús: La pròpia aplicació et va guiant, t’indica pas a pas el que has d’anar fent: des que puges la foto fins que afegeixes els hastags.

Possibilitat d’afegir filtres a les fotografies, per donar-los un aspecte més professional

El factor social, el fet de poder compartir les fotografies.

Influencers: Són les persones influents que utilitzen l’aplicació.

Democratització de la fotografía: Gràcies, sobretot, a l’ús dels filtres.

Qualsevol persona pot retocar i publicar una foto immediatament, de manera que els usuaris poden sentir-se com a fotògrafs professionals.

COM CREAR UN COMPTE DES DEL MÒBIL?

  1. Descarrega l’aplicació i instal·la en el teu telèfon mòbil
  2. Registra el teu compte i configura el teu perfil d´usuari.
  3. Afegeix una foto de perfil perquè els teus usuaris t´identifiquen i / o confien en el compte.

COM FUNCIONA?

Instagram va nàixer amb la idea de ser una aplicació gratuïta per compartir fotografies, amb la possibilitat d’afegir text.

El seu ús era tan senzill com afegir una imatge, aplicar-li un filtre, afegir text o hastags i donar-li al botó de publicar. Després de la compra per part de Facebook, ha evolucionat amb la idea de fer créixer el número d’usuaris i de descàrregues

En els últims temps, la companyia no para d’incorporar novetats:

  • La possibilitat de publicar històries efímeres seguint la tònica de snapchat i que, com esta xarxa social, permet afegir stickers.
  • També s’ha incorporat la possibilitat d’incloure anuncis en les històries amb vídeos de 15 segons
  • Instagram Shopping. Instagram està realitzant proves per a convertir la xarxa en un canal de venda, serà llavors un nou e-Commerce.
  • – Incorporació del vídeo en directe per tal de donar immediatesa a les publicacions.

COM ACONSEGUIR MÉS SEGUIDORS?

És probable que la compra de seguidors siga la primera opció que et vinga a la ment però, realment,

Et convé engrandir la llista amb gent que no t’aporta res?

¿Per què vols molts seguidors que no interactuen amb tu?

Què opinaries d’un perfil que té milers de seguidors i només unes desenes de “likes” en cada publicació?

Pot semblar un poc patètic, no? ja que salta a la vista que este perfil té molts “falsos seguidors”.

Aleshores, què podem fer per atraure més seguidors?

No hi ha una solució màgica ni una fórmula matemàtica per augmentar la nostra llista, però sí que hi ha certes pràctiques que et permetran augmentar la teua visibilitat per poder captar seguidors i mantindre-los. Has de saber que la consecució de “followers” en xarxes socials pot ser una carrera de fons.

8 rutines que pots seguir per atraure nous seguidors cap al teu compte i conservar els que ja tens.

Optimitza el teu perfil: Si te presentes als altres sense una foto de perfil o una breu descripció, quins motius els dónes perquè et seguixen?

Pensa que la primera impressió compta molt i que, del que vegen quan aterren al teu compte, dependrà si volen saber més de tu o no.

Sigues constant:  És una de les formes d’estar present en esta xarxa social i, sobretot, de mantenir-se. Si publiques una foto cada dues setmanes, els teus seguidors s’oblidaran de tu.

Publica fotos de qualitat: Les imatges són l’alma mater d’esta xarxa social, de manera que la gent que està present en ella espera trobar-se amb contingut atractiu. Si les teues fotos són originals i bones, aconseguiràs més “likes” i, amb ells, més visibilitat i seguidors.

Aprofita el text: Informa sobre algun esdeveniment en el que hages participat, descriu la fotografia, fes una pregunta als teus seguidors o, simplement, fes un comentari en clau d’humor. L’objectiu és aprofitar el text per aconseguir comentaris i, així, la visibilitat.

Publicita el teu propi compte: una forma molt senzilla de fer-ho és vinculant les teves publicacions d’Instagram i Facebook, així aconseguiràs que tots els teus seguidors de Facebook tinguen un accés directe al teu compte d’Instagram i també puguen seguir-te en ella.

Troba el millor moment per publicar: Hi ha moltes estadístiques sobre els millors moments per publicar en esta xarxa social. La majoria apunta a les primeres hores de la vesprada entre setmana, percebent un descens del engagement els caps de setmana.

Tu has de trobar el teu moment ideal. Fes proves, testeja els millors horaris per als teus seguidors i descobreix, de forma personalitzada, quins són els teus hores i dies perfectes per publicar i aconseguir més interacció.

Utilitza hastags: És un dels millors recursos per augmentar la teua visibilitat. Les etiquetes permeten que altres usuaris troben les teues publicacions a través de diverses paraules clau.

A més, hi ha una opció en la qual els usuaris poden seleccionar els hastags que els interessa seguir. Així, disposen d’un timeline específic de hastags seguits. Si utilitzes estes etiquetes en les teues publicacions, facilites que et troben.

Interactua: Has de mantindre un feedback amb els teus seguidors perquè vegen que hi ha un humà darrere d’esta xarxa social, però també has de participar en altres comptes per estar present, per fer-te visible (ja siga a través dels likes o, millor , comentant altres publicacions).

Ara ja tens les eines per començar a treballar i aconseguir engrossir la llista de seguidors de instagram. No t’ho prengues com un treball costós i avorrit sinó com un joc en què fer proves i descobrir, tu mateix, què és el que millor et funciona a partir d’estos consells bàsics.

Molta sort i espere que ens contes com t’està funcionant l’aplicació d’estes rutines

FER UN COMENTARI

Introdueix el comentari
Nom