El FIB tanca el seu 25 aniversari després d’una edició complicada

0
371
El FIB tanca el seu 25 aniversari després d'una edició complicada

El Festival Internacional de Benicàssim va dir el diumenge a la nit adéu a l’edició del 25 aniversari. Segons les xifres que va aportar este diumenge l’organització, els assistents dels quatre dies de concerts poden arribar a ser entre 114.000 i 115.000 persones.

A falta de les dades de la jornada del diumenge i del balanç oficial, els resultats estan molt allunyats de les xifres de 177.000 persones que asistiren a penes fa dos anys (en l’edició de 2017).

Amb tot, la firma ama del FIB, dirigida per Melvin Benn en els últims anys, considera el resultat d’este 25 aniversari com “positiu”, per tractar-se d’un any “complicat en assistència per als festivals espanyols”.