Abonament de teatre que inclou tots els espectacles del trimestre

0
707
Façana del Teatre Principal de Castelló de la Plana

Per primera vegada, L’Institut Valencià de Cultura (IVC) oferta un abonament de teatre que inclou tots els espectacles del trimestre. Es tracta de les deu obres programades per al trimestre d’abril, maig i juny del Teatre Principal de Castelló. També s’ofereix l’opció de comprar l’abonament reduït, que permet assistir a quatre obres de teatre.

El coordinador territorial de l’ICV a Castelló, Alfonso Ribes, ha explicat: “Aquesta nova proposta ofereix la possibilitat d’abonar-se a tota la temporada del teatre, exceptuant els espectacles familiars, amb la qual cosa els amants del teatre tenen a la seua disposició una oferta molt completa a un preu molt assequible. Volem consolidar un públic fidel i oferir-los avantatges clars i reals”.

L’abonament es podrà adquirir des del dia 16 de març a les taquilles de l’Auditori i Palau de Congressos i a les del Teatre Principal, i també en la pàgina web www.instanticket.es. L’abonament general costarà 100 euros, amb la qual cosa pot assistir-se a cada representació per un preu de 10 euros, i l’abonament reduït 50 euros, la qual cosa suposa un preu mitjà de 12,5 per espectacle.

Una programació completa

La primera de les obres que s’inclou és el drama ‘Los universos paralelos’, que tindrà lloc el 14 d’abril, dirigida per David Serrano, i amb actors de la talla de Malena Alterio, Juan Carlos Vellido, Carmen Balagué, Angel Cremonte i Itzan Escamilla. L’espectacle següent serà el concert de la cantant Misia, que el 15 d’abril oferirà un recital de fado.

El 24 d’abril es podrà veure l’obra ‘Els quatre genets de l’apocalipsi’, un drama en valencià produït pel Teatre del Poble Valencià, basat en la universal novel·la de Vicente Blasco Ibañez.

El Ballet de la Generalitat oferirà el 29 d’abril l’espectacle ‘Divines paraules’, una versió en dansa de l’obra de Valle Inclán.

El 5 de maig serà el torn de la cantant Silvia Pérez Cruz amb el seu espectacle ‘Cançons per a veure’.

Una altra de les obres que es podrà disfrutar en aquesta programació és ‘Moby Dick’, protagonitzada per Josep María Pou, que desembarcarà a Castelló el 10 de maig. Es tracta d’un drama en castellà dirigit per Andrés Lima i basat en la novel·la de Herman Melville.

El 12 de maig es representarà ‘Oleanna’, de David Mamet, un drama en castellà dirigit per Luis Duque i protagonitzat per actors de la talla de Fernando Guillén Cuervo i Natalia Sánchez.

‘He nacido para verte sonreír’ serà el 26 de maig, dirigida per Pablo Messiez i protagonitzada per Isabel Ordaz i Fernando Delgado-Hierro.

El Teatre del Poble Valencià produirà també l’obra ‘Els nostres’, que es podrà veure el 3 de juny, dirigida per Eva Zapico.

Per a tancar la temporada, el 9 de juny, el Teatre Principal acollirà ‘1789, en un universo paralelo’, produïda pel Teatro de la Resistencia i dirigida per Hadi Kurich.

Les obres teatrals que s’inclouen en l’abonament reduït, amb un preu de 50 euros, són Misia, ‘Divines paraules’, ‘Moby Dick’ i ‘He nacido para verte sonreír’.