El plenari de la Diputació de Castellón ajudarà a reduir la factura energética als pobles menuts en un 30%

0
313

En el ple de la Diputació corresponent al mes d’agost que s’ha celebrat en el matí de hui s’ha aprovat una modificació de crèdit per a renovar l’enllumenat públic en 16 municipis de les província de menys de 20.000 habitants. Es tracta d’una actuació que compta amb un pressupost de 620.500 euros per a dues anualitats amb la qual es posa de manifest l’aposta mediambiental de l’equip de govern de la nova Diputació. És una decisió que està pensada per a lluitar contra els efectes del canvi climàtic mitjançant la reducció del consum d’energia i de les emissions de CO2.

El que es farà és substituir les bombetes convencionals per altres de tipus LED per a generar un estalvi d’al voltant del 30% en la factura energètica dels municipis d’Ares del Maestrat, Argelita, Barracas, Benafer, Benafigos, Castellfort, Xodos, Ballestar, Fanzara, Pina, Pobla de Benifassà, Pobla d’Arenós, Sacanyet, Torre d’En Besora, Torre d’En Domènech i Vilar de Canes.

En un altre ordre de coses, en la sessió plenària del dia de hui ha pres possessió com a nou diputat provincial el regidor de Benicàssim Pau Ferrando Tárrega, en representació de Compromís. Substitueix en el càrrec a Mari Parra, qui va renunciar a l’acta de diputada amb motiu del seu nomenament com a directora general d’Internacionalització de l’IVACE.