Els autobussos que duen als Sounders fins als seus punts d’origen ja han partit sense incidents

0
488

La denominada “operació eixida” del festival Arenal Sound que cada any suposa milers de desplaçaments de vehicles des de la zona marítima de Borriana fins a desenes de diferents punts de tot l’estat, ha tornat a realitzar-se sense que s’hagen registrat incidències especialment greus.

Tal com explicaven, Javier Gual, regidor de Seguretat i Policia Local, que ha sigut l’encarregada del disseny i execució del dispositiu d’eixida de vehicles, i el regidor delegat, Vicent Aparisi, “després del tancament oficial del Punt de Comandament Preventiu que tenia lloc a les set del matí en la zona del Mercat de la Mar, hem estat pendents en tot moment del flux de vehicles que abandonaven la zona marítima, especialment les desenes i desenes d’autobusos que a partir de les nou del matí han començat a recollir als i les “sounders” en la mateixa Avinguda Mediterránia”.

Segons les dades aportades per la mateixa Policia Local, “a penes tres hores després de l’inici de l’operació eixida, cap a les dotze del migdia, ja havien sigut prop del setanta per cent dels autobusos contractats tant des del festival com de forma particular, els que havien recollit als i les sounders i havien iniciat el seu camí de retorn a casa, a punts tan diferents de la geografia espanyola com Galícia, Andalusia, Madrid o el País Basc”.

Tal com s’explicava des de la Policia Local, “malgrat que en alguns moments del matí la circulació per les diferents vies d’accés i eixida a la zona marítima, com l’Avinguda del Port, del Grau o el Camí Fons, han registrat una circulació lenta, en cap moment hem patit greus retencions ni embossos, així que esperem que cap a les sis de la vesprada es puga donar per finalitzada aquesta operació d’eixida del festival, i els i les sounders hagen pogut abandonar les zones de descans sense massa esperes”.

Precisament una de les poques incidències del dia ha sigut l’avaria que un dels autobusos amb destinació a Múrcia ha patit abans de recollir al grup d’assistents al festival. Segons s’ha detallat des de la Policia Local, “hem cregut que la millor solució era allotjar-los momentàniament en l’edifici Polifuncional del Grau, on han pogut descansar, hidratar-se i disposar de zones d’ombra abans que se solucionara el problema i pogueren tornar a disposar d’un vehicle que els portara al seu lloc de procedència”.