Castelló celebrarà la VII edició del Patinadal, el diumenge 23 de desembre

0
559

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha presentat junt amb els esportistes de l’associació Castellón Patina la VII edició de la cursa Patinadal, que es celebrarà el proper diumenge 23 a les onze del matí.

Cal recordar que es tracta d’una cursa popular de caràcter no competitiu en la qual poden participar persones de tota edat i condició, tot i que des de l’organització recomanen que els participants tinguen un nivell bàsic amb els patins i que els més menuts vagen acompanyats. És una activitat gratuïta i no requereix inscripció; l’únic requisit per participar és anar disfressat amb motius nadalencs.

Porcar ha felicitat els organitzadors d’un esdeveniment que es consolida com a referent de l’esport nadalenc, amb un important component d’oci i d’humor. Missatge que recolça Pilar Gallén des de Castellón Patina: “L’important és passar-ho bé”.

Aquest any el punt de sortida es situa a Plaça Espanya, des d’on els corredors vorejaran el parc Ribalta i baixaran pel carrer Zaragoza fins l’Avinguda Rei en Jaume. A partir de la Porta del Sol, el circuit serà circular, recorrent punts emblemàtics del centre de la ciutat. La meta és a la Plaça Major, on en acabar la cursa es realitzarà un sorteig de material esportiu i llaminadures.