FIB 2018: última jornada

0
537

Ahir, al recinte de concerts del FIB, es va viure una nova jornada d’emocions amb els britànics Pet Shop Boys. La banda de Neil Tennant i Chris Lowe va proporcionar un show ple de ritme i color als prop de 40000 fibers que van acodir a la seua crida.

La jornada havia començat amb el castellonenc Junior Mackenzie i va tindre actuacions destacades com les de The Kooks y Belle & Sebastian. També van agradar molt Los Punsetes, Oscar & the Wolf, The Horrors o Giggs.

El dia d’avui, últim del FIB 2018, podrem trobar com a plat fort a Liam Gallagher, l’excomponent d’Oasis, que torna a un festival que coneix perfectament. Justice, Bastille, els incombustibles Madness, Dorian, Wolf Alice, Marem Ladson, Shame seran altres del grups que concentraran l’atenció del públic.