FIB 2018: tercera jornada

0
542

Jornada gran la que es va viure en el dia d’ahir al FIB. El grup de Las Vegas, The Killers, van ser els grans triomfadors del dia, i quasi podríem avançar que del festival, amb un espectacle ple de màgia i bona música. El president del govern, Pedro Sánchez, va ser testimoni d’excepció d’una actuació que queda per a la història del festival.

Altres grups que van destacar entre els fibers van ser Catfish and the Bottlemen, The Vaccines, Sleaford Mods, The Charlatans, C. Tangana, Eric Prydz. Entre els grups menys reconeguts van agradar Joana Serrat and the Great Canyoners, Rural Zombies i les alcoianes Júlia.

Per al dia d’avui es preveu una menor afluència de públic, concentrat en l’actuació principal del dia, els britànics Pet Shop Boys. A més del mític grup de pop electrònic podrà gaudir-se de bandes com The Kooks, Belle & Sebastian, Giggs, Oscar & the Wolf, The Horrors i molts altres.