Benestar Social de Castelló dota d’autonomia personal als estrangers empadronats a Castelló perquè puguen exercir la seua ciutadania

0
394

El regidor de Benestar Social i Dependència de l’Ajuntament de Castelló, José Luis López, ha fet lliurament avui, en el Mueso de Belles arts, dels diplomes de l’Escola d’Acolliment a un total de disset alumnes que han participat en la primera edició d’aquest curs. Com ha destacat el regidor, l’objectiu del mateix “és garantir a les persones estrangeres que vénen a viure a Castelló el coneixement dels valors i regles de convivència democràtiques, els seus drets i deures, estructura política, cultura i idiomes oficials de la Comunitat Valenciana, així com les implicacions de la diversitat cultural com a instrument necessari per a dotar d’autonomia personal a tots els nous ciutadans perquè puguen exercir plenament la seua ciutadania”.