La Guàrdia Civil reb el compromís de la Diputació de millorar les seves instalacions a Castelló

0
517

La Diputació de Castelló finança amb un milió d’euros obres de millora en aquarteraments de la Guàrdia Civil durant esta legislatura amb l’objectiu de millorar les seues condicions de treball i ajudar a fer que mantinguen la qualitat del treball que els agents de la Benemèrita realitzen en els municipis de la província. Este 2018 és el dotzé any que la institució provincial formalitza este suport que suma ja 2,6 milions d’euros i reforça una col·laboració que ha permés la consecució d’importants millores en les infraestructures del Cos.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha asegurat que “estem profundament orgullosos de la seua profesionalitat, el seu bon fer i per donar resposta a un dels principals reptes de la societat, que és la seguretat. Per això hem aportat un milió d’euros per a que milloren el servei que presten en la província”. Moliner ha fet aquestes declaracions durant la seua visita aquest matí a la caserna de la Guàrdia Civil de Benicàssim, on s’ha dut a terme, gràcies a aquesta col·laboració provincial, la reposició de paviments i renovació de les instal·lacions de proveïment d’aigua amb una inversió de 61.000 euros.

El president del Govern Provincial ha estat acompanyat pel coronel Miguel Fleixar, màxim responsable provincial de la Guàrdia Civil, així com per l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués. Javier Moliner ha destacat que “el compromís té valor en l’econòmic, però cal visibilizarlo en el personal, el social i allò humà. Crec que cal estar al costat d’uns hòmens i dones que es deixen la pell i, desgraciadament, algunes vegades la vida, en el nostre territori treballant pels altres i pretando un servici bàsic per a molta gent”.

“La Diputació i la Guàrdia Civil compartim una molt bona part del territori en què habiten poques persones i en la que és necessari igualar oportunitats. Esta col·laboració contribuïx que la percepció de seguretat vaja a més, quelcom essencial per a lluitar també contra el despoblament rural”, ha recalcat Moliner.

En esta col·laboració institucional hi ha una comissió mixta formada per personal de la Diputació i de la Guàrdia Civil per a avaluar i decidir les actuacions a dur a terme durant cada exercici, amb el seu corresponent seguiment tècnic.