L’alcalde d’Alacant,, Luis Barcala, participa en les celebracions del Porrate de Sant Antón

0
559

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha participat hui en les celebracions del Porrate de Sant Antón, on ha estat acompanyat per les seues Dames adulta i infantil, Cristina Gumiel Bas i Claudia Rodríguez Gomis, respectivament, i per la presidenta de la Comissió de Festes, Rocío Beltri Santacruzen, en els actes s’ha celebrat una eucaristia i una processó, al pas de la comitiva per les *Cigarreras s’ha disparat un castell de focs artificials a càrrec de la pirotècnia Germans Sirvent.

El programa d’actes del Porrate 2019 continuarà demà -divendres 18 de gener- amb el XVII Concurs de Disfresses i la xocolatada. Prosseguirà el dissabte amb el Concurs de Paelles i finalitzarà el diumenge amb la Eurcaristía, el trasllada de la imatge a la plaça de bous a coll de les costaleras de Sant Antón, l’exhibició i concurs eqüestre, i la Benedicció d’Animals en la plaça de bous.