Clausura del I Gastro Festival amb un sopar benèfic realitzat per nou restaurants

0
275

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, juntament amb la vicealcaldessa, Mari Carmen Sánchez, han participat hui del Sopar benèfic de clausura de la I edició d’Alacant Gastro Festival, juntament amb el president de l’Associació de Restaurants d’Alacant (LLAURA), Antonio Pérez, i la regidora d’Hostaleria, Lidia López, que ha tingut lloc en el restaurant Dàrsena, les donacions de la qual es destinaran als menjadors socials La sal de la terra i La prosperitat.

L’Alacant Gastro Festival ha tingut lloc durant tota la setmana amb diferents esdeveniments gastronòmics, tallers, degustacions, taules redones i la participació de mig centenar de cuiners, cambrers, sommeliers, enòlegs, hostalers, formadors, productors, periodistes i professionals del sector.

L’alcalde d’Alacant va felicitar a LLAURA per el “excel·lent Festival que han organitzat per primera vegada amb molt d’èxit a la nostra ciutat aconseguint ser l’epicentre de la gastronomia mediterrània amb xefs internacionals”, al mateix temps que els va animar a continuar promocionant el talent dels nostres grans cuiners i restaurants, i de la gastronomia mediterrània.

Aquesta nit nou restaurants han sigut els encarregats d’oferir un menú degustació únic i amb finalitats solidari, amb nou plats elaborats per Mari Carmen Vélez – La Sirena (Petrer), Antonio Javier Martínez Moreno – Moments, Odón Martínez – El Granaíno (Elx), Antonio Villaescusa – Maestral, Diego López – Pintxo Kalea, Jordi Bernat – Terramaris (Altea), Dani Frías – La Ereta, María José San Román – Monastrell, José A. Luengo i Manuel de l’Amo – Dàrsena.

El Sopar benèfic posa el fermall final d’un Festival organitzat per LLAURA per a posar en valor la gastronomia mediterrània i restauració alacantina, amb un esdeveniment que també ha oferit música en directe de Randy Greer Quartet.