Els bombers del SPEIS eviten un incendi de majors dimensions en controlar un foc en camí de l’Horta

0
455

La Regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alacant informa que la ràpida intervenció dels bombers del Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de l’Ajuntament d’Alacant (*SPEIS), en el foc originat hui en camí de l’Horta ha evitat la seua propagació en la zona d’arbratge i matolls contigua i un incendi de majors dimensions.

L’avís es va produir sobre les 19,30 hores, quan van alertar de l’incendi, tres dotacions del Parc del SPEIS amb deu de bombers i quatre Policies Locals d’Alacant es van desplaçar immediatament al lloc dels fets, i van començar a atacar el foc que tenia un focus d’ignició i a envoltar-lo amb tres línies d’aigua per a aconseguir controlar-lo amb diferents equips.

Fuentes del SPEIS, han informat que la columna negra que va provocar l’incendi va ser originada per algunes restes de pneumàtics que es trobaven en la zona, i la ràpida intervenció va aconseguir evitar la seua propagació. El foc es va aconseguir controlar en 20 minutos, i l’extinció total es va allargar prop d’una hora, i no es pot determinar les causes de l’incendi, afectant un total de dos-cents metres de matolls i a quatre arbres.

Fonts policials es van desplaçar per a coordinar els talls d’accessos pels camins que envoltaven la zona de l’incendi, i evitar així el seu pas.