L’II Festival de Microteatre de Benidorm torna al Hort de Colón

0
587

El Festival de ‘Microteatro de Benidorm’, organitzat amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, celebrarà la seua segona edició els pròxims 26 i 27 d’abril, amb la representació, en el Hort de Colón, de sis peces teatrals de no més de quinze minuts de duració. La programació permet l’elecció, l’ordre i el dia de les obres que tenen un preu de cinc euros cadascuna.

La regidor de Cultura, Ana Pellicer, ha presentat el Festival acompanyada pel promotor, Miguel Ángel Fernández, i pel director de teatre *benidormense, Manuel *Troncoso qui dirigirà un de les microespacios, ‘Bla bla doneu’, interpretada pels artistes locals Olga Reinoso i Álvaro Crivillés. Pellicer ha assenyalat a l’Hort de Colón com el “lloc especial i ideal” per a acollir aquest tipus de representacions perquè “si alguna cosa caracteritza al teatre és la proximitat amb el públic i ací proximitat hi ha, i molta”.

“La vida –ha dit Pellicer, citant al vídeo promocional del Festival- es compon de coses xicotetes i les coses xicotetes si es posen juntes són més gran que les grans” i també que “felicitat consisteix a viure la màgia de les coses xicotetes”, com ho és el microteatre “i prova d’això és l’èxit que va tindre l’edició de l’any passat” i la qualitat de les obres que es presentaran en aquesta segona edició.

Per part seua, Manuel *Troncoso s’ha referit a la peça que interpretaran els actors de Benidorm del Taller de Teatre. “Els xics –l’assenyalat- estan molt il·lusionats, és una obra molt divertida” i ha animat a tots els veïns i visitants a gaudir de de ‘*Bla *bla doneu’ i de la resta de les peces: ‘Ego et absolvo’, amb Juan Meseguer i Axel Novo; Necrofília Fina, interpretada per María *Kaltembacher i Javier Sáez, ‘Psycho meetic (ací t’enxampe, ací et mate)’, amb Patricia Jordà i Nicolás Gaude’; ‘Espejito, espejito’, amb Estefanía Rocamora i Julián Salguero; i ‘La xica del guant’, amb Raquel Pardos, Verónica Mey i Manuel Tiedra.

Per part seua, Miguel Ángel Fernández, ha assenyalat que les representacions es posaran en escena en la jornada de reflexió de les eleccions Generals i Autonòmiques, la qual cosa “anirà bé per a descansar de tanta política” i que el Festival d’enguany “ha guanyat en serietat i en varietat”. “Conservem el ‘micro’ musical –ha subratllat- però tenim altres gèneres que ens portaran del suspens passant per la comèdia romàntica al thriler. Passaran moltes coses i molt variades en cadascuna de les estades del Hort de Colón”, ha *concluído.

Les entrades per a l’II Festival de Microteatre es posaran a la venda el dilluns 8 en el mateix Hort de Colón, des de les 18.00 fins a les 21.00 hores.