L’alcalde entrega a Sara Marín el Premi al millor esportista adaptat en la Gala de l’Esport de la provincia d’Alacant

0
536

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha intervingut aquesta nit en la la gala dels XXXVI Premis Provincials de l’Esport, organitzada per la Diputació, on ha fet lliurament del Premi a la millor figura de l’Esport adaptat. Aquesta distinció ha recaigut en la gimnasta Sara Marín, segons la decisió del Jurat.

En l’acte, celebrat a l’Auditori ADDA, s’han premiat als millors esportistes, així com al millor club esportiu i esportista promesa i a la figura més popular de l’esport alacantí al llarg de l’exercici 2018.

L’alcalde ha pres la paraula en aquesta trobada d’esportistes i representants públics per a ressaltar que “el que s’inverteix en esport s’inverteix en les persones” i ha apostat per l’activitat física “com a imprescindible per al manteniment d’una societat sana i desenvolupada”.

Luis *Barcala ha defensat la important labor que s’està realitzant des de l’Ajuntament d’Alacant i des de Diputació, per a “poder situar a la nostra ciutat en l’epicentre de l’esport a tots els nivells, ja que estem convençuts que Alacant és un dels millors llocs del món per a celebrar esdeveniments de gran nivell i qualitat esportiva”.

Barcala ha recordat que aquest cap de setmana tindrà lloc a la nostra ciutat la Final de la Copa del Rei d’Handbol. Posteriorment, Alacant albergarà la *World *Padel Tour, un esdeveniment que preveu més de 17.000 assistents durant una setmana. Al juny, Alacant podrà gaudir, segons ha explicat l’alcalde, a les seleccions absolutes de voleibol masculina i femenina, que disputaran en el pavelló *Pitíu *Rochel compromisos oficials de la *Golden *European *League.

Barcala ha finalitzat la seua intervenció assenyalant que “aquests són alguns exemples dels esdeveniments que hem aconseguit impulsar i que posen de manifest i demostren que Alacant està capacitada per a acollir grans celebracions esportives”.

La gala ha servit també per a retre homenatge a Ignacio Echeverría, el “heroi del monopatí”. Un germà del mort ha recollit la distinció entre una gran aplaudiment del públic.