Alacant acull a prop de mil persones en les Antigues Cotxeres de Tramvies en el Dia del Foguerer Infantil

0
635

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha assistit hui al Dia del Foguerer Infantil que s’ha desenvolupat en les Antigues Cotxeres de Tramvies. Allí, els més xicotets i xicotetes de les fogueres i barraques, han gaudit de les activitats i actuacions programades per la Federació de Fogueres.

L’alcalde ha pogut conéixer les impressions de la Bellea del Foc Infantil, Andrea de la Canella Moya, i de les seues Dames d’Honor, María Victoria Limiñana Jaén, Sofia Lorente Pérez, María *Arnaldos Gómez, Marta Cabral Martínez, María Torregrosa López i Laura Romero Coloma.

Una de les novetats d’aquest acte, ja consolidat en el calendari fogueril, respecte a anys anteriors ha sigut el lliurament dels trofeus corresponents als tornejos esportius de l’exercici 2017-2017. Es calcula que prop d’un miler de persones, entre xiquets i majors, han acudit a les Antigues Cotxeres de Tramvies en aquesta jornada lúdica.