El jurat del concurs de cartells anunciadors de la Festa Major de Dénia 2018 tria l’obra de Miguel Ángel Bonilla

0
487

El dissenyador gràfic Miguel Ángel Bonilla Sánchez, veí d’Agullent (València), és el guanyador del XXXVIII concurs de cartells anunciadors de la Festa Major de Dénia 2018 amb l’obra A la mar 18.

El jurat d’esta edició, integrat per Rafa Carrió, regidor de Cultura, Josep Aguilar Mallol, artista i estudiant de Grau en la Facultat de Belles Arts d’Altea, el regidor de Festes, Óscar Mengual, i Maribel Font, tècnica de Cultura, com a secretària, es va reunir ahir per a valorar les 21 obres presentades i emetre el seu veredicte. Per unanimitat, van elegir el cartell A la mar 18 de Bonilla com a guanyador del premi, dotat amb 1.000 euros.

Els cartells presentats al concurs seran exposats al vestíbul de la Casa de Cultura de Dénia del 17 de maig al 2 de juny.