La nova llei de contractes a debat en Alacant

0
312

L’Ajuntament d’Alacant ha inaugurat hui en l’Edifici Municipal Puerta Ferrisa, la jornada “Contractació del sector públic instrumental en la nova llei de contrats”, a través del Patronat Municipal de la Vivenda, que presidix la regidora d’Hacienda,, Sofía Morales, per a debatre les peculiaritats i modificacions referents a l’entrada en vigor de la nova Llei de Contractes del Sector Públic del passat 9 de març de 2018.

Esta jornada està organitzada per la Secció Valenciana de l’Associació Espanyola de Gestors Públics de Vivenda i Sòl (AVS) , el Patronat Municipal de la Vivenda d’Alacant, i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, amb la finalitat de donar a conéixer les novetats d’una llei d’especial aplicació als ens instrumentals públics, i com a element fonamental per a la prestació de servicis públics de tota naturalesa, especialment en la matèria relativa a la vivenda i el sòl protegit.

Sofía Morales ha destacat que "esta llei era imprescindible per a adaptar-nos a Europa, sent necessària la transparència en els processos de contractació i l’adaptació als nous temps de governança pública, consolidant el principi d’integritat en la contractació pública", i ha agraït a l’Associació Espanyola de Gestors Públics de Vivenda i Sòl l’haver triat la nostra ciutat per a la celebració d’esta jornada, així com el treball del Patronat de la Vivenda d’Alacant en l’organització de la mateixa.

A l’acte d’inauguració han acudit, a més, Hel·lena Beunza, directora general d’EVHA i Presidenta d’AVS de la Comunitat Valenciana, i Rubén Alfaro, President de la Federació Valenciana de Municipis i províncies, i alcalde d’Elda. A esta jornada han assistit tant catedràtics de Dret Administratiu com a professors, o doctors en Economia i assessorament econòmic.