Detingut per matar a punyalades a la seva veïna en una discussió per sorolls a Alacant

0
529
Cotxe de la Policia Nacional

Una dona de 59 anys ha estat assassinada aquest dimecres a Alacant en ser apunyalada suposadament per un veí de 42 anys en el transcurs d’una discussió veïnal motivada per problemes de soroll. Pel que sembla, la mare de la víctima és veïna del presumpte agressor, que ha estat detingut per la Policia Nacional.

L’avís del succés s’ha donat a les 15.00 hores d’ahir, 28 de març, per una trucada al 112. Segons han informat fonts de la Comissaria provincial, els agents han trobat a la víctima al portal d’un edifici de l’avinguda Doctor Jiménez Díaz de la ciutat d’Alacant.

Els serveis sanitaris han traslladat a la dona fins a un centre mèdic ja en parada cardiorrespiratòria, i segons la Policia, ha acabat morint. Pel que sembla, la mare de la víctima i el presumpte agressor són veïns i mantenien una discussió des de fa temps per qüestions de soroll, el desenllaç del qual ha estat l’agressió amb arma blanca.